Douw&Koren


Douw&Koren is ’s werelds allereerste crowdfunding adviesbureau. Zonder dat we het ons 5 jaar geleden goed realiseerden, hebben we ons daarmee in de kern van de nieuwe economie gestort. Wat ons betreft een échte economie en een eerlijke economie.

Elke dag zien we met eigen ogen wat de crowd kan doen. Daarom leek het ons hoog tijd om eens goed te vieren hoe sterk de crowd kan zijn Dus wees welkom op de allereerste CROWDF€ST en bepaal welke creatives en ondernemers de toekomst hebben.

Sinds 2010 knokken we dag in dag uit met ons team om crowdfunding de toekomst te geven die het verdient. Vanuit onze studio’s in Amsterdam en Brussel maken we crowdfunding campagnes voor en met creators. Maar we worstelen ook met banken en andere financiers om crowdfunding in te bedden in bestaande financiële infrastructuren. We doen onderzoek naar de dynamiek van crowdfunding en gebruiken deze kennis in het maken van succesvolle campagnes.

We werken met platforms, lokale en landelijke overheden aan het veilig maken en houden van crowdfunding en het stimuleren van de opkomst van crowdfunding. Daarnaast hebben we inmiddels meer dan 20.000 mensen getraind met onze crowdfunding workshops en opleidingen, want crowdfunding is gewoon een vak dat je kunt leren.

020-3033079
info@crowdfest.nl