Wat is CROWDF€ST?


De vetste start-ups, waanzinnigste producten, hipste muzieknoten en heetste kunstwerken komen voor jou samen op een uniek festival! CROWDF€ST is één groot experiment, want het is het eerste live crowdfunding festival van Nederland. Hier is de bezoeker de baas; jij bepaalt welke ondernemers en creators hun project gaan uitvoeren. Geloof je in een project? Vanaf een paar euro investeer je al direct en pluk je de vruchten van het succes. En dit doen we natuurlijk vooral binnen een waanzinnige festival sfeer! Welkom, want dat is CROWDF€ST.
Het eerste LIVE crowdfunding festival komt naar Nederland!

Wat is crowdfunding?


Crowdfunding is de meest pure manier om een project mogelijk te maken. Crowdfunding staat namelijk voor een economie die niet meer gaat om bestuurders, bonussen en ingewikkelde producten, maar om de kern: mensen met gave ideeën (‘creators’) en mensen die daarin willen investeren en meegenieten van het resultaat (de ‘crowd’).

En het werkt, want de economie van crowdfunding gaat inmiddels om miljarden euro’s wereldwijd en meer dan honderd miljoen in Nederland. Doe jij mee met de innovaties en creaties van de toekomst?

Hoe werkt CROWDF€ST?


Je loopt rond tussen onze verschillende stands, luistert naar presentaties en praat met onze creators. Zijn er projecten bij waarin jij wilt investeren? In ruil voor je investering, geven de creators je graag iets terug! Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een uniek VIP-kaartje voor een theatervoorstelling, een must-have gadget die je ontvangt nog voor het in de winkels ligt of in de vorm van een lening met rente.

Speciaal voor CROWDF€ST ontworpen we een app, waarmee jij live op het festival kunt aangeven in welke creators jij wilt investeren. Hier vind je alle informatie over de aanwezige creators en hun crowdfunding campagnes en kun je heel makkelijk aangeven welk bedrag (vanaf een paar euro) jij wilt investeren. Je ontvangt dan automatisch per mail van de creator hoe je je investering definitief kunt maken…. EITJE!