barista op locatie

5 verrassende ideeën voor een leuk tuinfeestje!

Je hebt binnenkort iets groots te vieren en wilt eens goed uitpakken. Hoe gaaf is het dan om een gezellig en geslaagd tuinfeestje te organiseren? Je kunt met een leuk thema of dresscode al een leuke twist aan je tuinfeestje geven, maar om het écht onvergetelijk te maken, hebben we hieronder 5 originele ideeën voor je op een rijtje gezet.

barista op locatie

Mini-festival

Wil je een dagje helemaal los met je leukste vrienden en familie? Maak er een mini-festival van! Regel een DJ, maak een schmink-hoekje en zorg voor veel gezellig licht voor als de avond valt. Heb je een ruime tuin en wil je uitpakken? Creëer dan een foodtruck sfeer: zet een photobooth neer en laat een barista op locatie komen.

Chique diner

Ga je meer voor fancy? Organiseer dan een chique diner! Maak één lange tafel in je tuin waar je gasten aan kunnen zitten en serveer een 5 (of meer) gangen menu. Kleed de tafel aan met een mooi tafellaken, uitgebreid servies, veel bloemen en lange kaarsen. Leg op elke plek welkomstkaartjes neer met een persoonlijke boodschap.

Walking dinner

Wil je wel lekker eten en drinken met je gasten, maar hoeft het allemaal niet zo chique? Denk dan een walking dinner! Je kunt zelf een groot buffet maken, een cateraar inschakelen of je gasten vragen om zelf iets mee te nemen. Doe flessen met drank in bakken met ijs en zet leuke glazen drankdispensers neer met fruitwater.

Picknick

Wil je een relaxed tuinfeestje organiseren? Doe dit dan in picknickvorm! Leg veel verschillende kleden neer en plaats er kleine tafeltjes bij. Verspreid mandjes gevuld met makkelijke hapjes over je tuin en ga rond met dienbladen met lekkere drankjes.

Winters feestje

Ben je niet in de zomer jarig? Een tuinfeestje kan ook prima in de winter! Creëer een knus en warm feestje door samen broodjes te bakken of marshmallows te roosteren op vuur. Maak een Koek-en-zopie hoek met snert en gluhwein of houd je gasten warm door een barista op locatie in te huren die je gasten van heerlijk warme koffie voorziet!

Geef een reactie