gouden huwelijk

Een 50 jarig huwelijk vieren

Een gouden huwelijk dat natuurlijk gevierd moet worden. Al 50 jaar samen, waar je natuurlijk al je geliefden bij wilt hebben om te vieren. Dit kun je doen door een groot feest te geven of heerlijk te eten met de familie. Maar waar begin je en hoe richt je het huwelijksfeest in? Wij zijn er voor inspiratie!

Samen eten

Wij vinden toch wel dat er op de dag zelf gezorgd moet worden voor een gezamenlijk diner. Een echte feestmaaltijd met veel gezelligheid en liefde. Dit kun je doen door een grote eettafel te plaatsen met stoelen en deze tafel in te richten met kaarsjes, bloemetjes en mooi servies. Dit kun je onder andere huren bij Westerhuis Verhuur

Groot feest

Je kunt het ook groter uitpakken door een feest te geven met live muziek en een dansvloer. Kijk hiervoor eens naar Partyverhuur Soest. Zij zorgen voor de volledige inrichten van een geslaagd huwelijksfeest. Belangrijk is dat er ook gezorgd wordt voor zitgelegenheden voor de mensen die wat ouder of slecht ter been zijn. Ook voor deze mensen is het heerlijk om zitten te genieten van muziek en dansende mensen. Vergeet ook de catering niet, zodat jij zelf niks hoeft te doen. 

Informatie genodigden

Nodig de mensen die je bij het jubileum wilt hebben een zelf ontworpen uitnodiging waar duidelijk in staat waar ze moeten zijn, welk tijdstip en waar ze eventueel aan moeten denken. Je kunt hierin bijvoorbeeld de parkeergelegenheid meenemen of de dresscode. Daarnaast is het belangrijk dat je ook vermeld wie er precies uitgenodigd zijn, zodat niemand wordt achtergesteld.

Fotograaf

Een gouden huwelijk is een prachtig moment wat uiteraard vastgelegd moet worden. Huur hiervoor een professionele fotograaf in, zodat er herinneringen zijn van het feest.

Geef een reactie