personeelsuitje

Op zoek naar het perfecte personeelsuitje: Flitz events bedrijfsuitjes!

Als je de opdracht hebt om een personeelsuitje te organiseren, moet je rekening houden met veel verschillende zaken. Voor hoeveel mensen organiseer je het uitje, welk type uitje wil je organiseren, wanneer vindt het tripje plaats en hoe lang duurt de activiteit. Het maakt nogal uit of je alleen een borrel op een gezellige plek organiseert, of je maakt er een hele dag van met verschillende activiteiten en overnachting. Zoek je inspiratie? De Flitz events bedrijfsuitjes zijn een garantie voor succes.

Personeelsuitjes: een feest voor iedereen

Flitz events is al een aantal jaren actief in het organiseren van personeelsuitjes en andere activiteiten voor groepen. We helpen je graag bij jouw zoektocht naar een leuke activiteit voor jouw medewerkers of collega’s. Onze ervaring zorgt ervoor dat we op elke vraag een antwoord hebben. Of je nu een personeelsuitje voor 10 of voor 1000 medewerkers organiseert, wij maken er een feest van voor iedereen. Al onze voorstellen worden op maat gemaakt en aangepast aan ieder verzoek.

personeelsuitje

Sportieve of rustige topactiviteiten

We hebben talloze ideeën voor sportieve personeelsuitjes op het strand of op het water. Leef je helemaal uit op de heerlijke Noordzeestranden of krijg een adrenalineboost als je over het water vliegt. Maar ook rustigere activiteiten zijn voor Flitz events bedrijfsuitjes die we graag organiseren. Kies één van de creatieve workshops en krijg in een paar uur tijd de basistechnieken van graffiti spuiten of sieraden maken onder de knie. Andere topactiviteiten voor personeelsuitjes zijn bijvoorbeeld een rondvaart of city-speurtochten.

Samenwerken en lol maken

Flitz events bedrijfsuitjes kunnen specifiek bedoeld zijn om teambuilding te bevorderen, of juist om collega’s van verschillende afdelingen elkaar op een andere manier te leren kennen. Activiteiten waar moet worden samengewerkt zijn daar uitermate voor geschikt. Daarvoor zijn sportieve activiteiten zoals een beachvolley toernooi een leuk idee, maar ook een escaperoom is inmiddels een klassieker om verschillende mensen te laten samenwerken. Wil je vooral lol hebben tijdens je personeelsuitje, kies dan bijvoorbeeld voor een heuse après ski game of bubble voetbalwedstrijd.

personeelsuitje

Flitz events bedrijfsuitjes professioneel en op maat

Flitz events bedrijfsuitje kan je helpen bij het organiseren van jouw personeelsuitje van A tot Z. We beschikken over professionele begeleiders en instructeurs voor alle activiteiten en werken samen met de leukste strandpaviljoens en locaties voor de buiten activiteiten en borrels, diners en barbecues. Maar in overleg kunnen we ook activiteiten op andere locaties organiseren. Vind je op deze website net niet waar je naar op zoek was? Neem dan contact met ons op, we vinden vast het perfecte personeelsuitje voor jouw bedrijf!