Zo vind je de beste trouwlocatie in Rotterdam

Jouw trouwlocatie in Rotterdam mag natuurlijk niet zomaar een trouwlocatie zijn. Deze moet aan al je eisen voldoen, je gasten verwonderen en de dag voor jou en je toekomstige echtgenoot/echtgenote onvergetelijk maken. Het is dus belangrijk dat je goed stilstaat bij het uitkiezen van jouw trouwlocatie in Rotterdam, want doe je dit verkeerd, dan heeft dat invloed op de hele dag. Rotterdam heeft een aantal mooie trouwlocaties en het is belangrijk dat jij hier de beste uitkiest. De onderstaande drie tips kun je dan vast goed gebruiken.

Een all-in trouwlocatie in Rotterdam

Het is veel gemakkelijker voor jullie en jullie gasten als de gehele dag op één locatie plaats kan vinden. Dan bedoelen we dus de ontvangst, de ceremonie, de borrel, de foto’s, het diner en het feest daarna. Voor jullie als bruidspaar creëert dit een stukje rust, vooral als jullie ook de nacht doorbrengen in dezelfde locatie. Je hoeft dan niet met je spullen te slepen, je kunt gewoon een nieuwe panty aandoen als er een ladder in komt en je gasten hoeven ook niet van hot naar her te rijden. Tenzij je in de kerk wilt trouwen, is een trouwlocatie in Rotterdam waar alles voor je georganiseerd wordt aanzienlijk gemakkelijker.

Een verrassing

Wil je echt indruk maken, dan kies je een trouwlocatie in Rotterdam waar ze iets extra doen voor jou en je gasten. Zo kun je bijvoorbeeld besluiten buiten aan het water te trouwen op een steiger. Als het mooi weer is, dan zal dat niet snel vergeten worden. Kun je een mooi landhuis vinden dat ineens opduikt als je gasten er naartoe rijden, dan creëert dit direct al een magische sfeer. Of zorg ervoor dat je gasten in de watten gelegd worden door een parkeerwachter aan te nemen of door bijzondere hapjes en drankjes te serveren vóór het diner.

Wat zijn je wensen?

Als laatste is het natuurlijk belangrijk dat je een trouwlocatie in Rotterdam aanwijst die aan al je wensen voldoet. En dat zijn niet alleen jouw wensen, maar ook de wensen van je gasten. Komen er bijvoorbeeld mindervaliden op je bruiloft, dan is het belangrijk dat deze gemakkelijk naar binnen en naar buiten kunnen. Kastelen en landhuizen zijn dan niet altijd de beste keuze. Vervolgens vraag je je af welke sfeer jullie aan je bruiloft willen geven en die dus ook door jullie trouwlocatie in Rotterdam uitgestraald moet worden. De locatie moet het aantal gasten dat jullie willen uitnodigen kunnen huisvesten, moet mogelijk hotelkamers hebben als jullie slaapplaatsen willen aanbieden en natuurlijk moet de catering ook naar wens zijn en het eten smakelijk.

Begin niet te laat

Jullie trouwlocatie in Rotterdam moet aan veel eisen voldoen en daarom is het niet verstandig om te laat te beginnen met zoeken. Het zou je maar gebeuren dat je de perfecte locatie vindt en deze is volgeboekt of veel te duur. Budget is ook een belangrijke factor bij het uitkiezen van je trouwlocatie in Rotterdam. Als je tijdig begint, als je duidelijk voor jezelf afspreekt wat je van je locatie verwacht en als je geen locaties bezoekt die je eigenlijk niet kunt betalen, dan vind jij ook de ideale trouwlocatie voor jullie onvergetelijke dag.

Lommerrijk is een bijzondere trouwlocatie in Rotterdam met een uniek uitzicht op de Bergse Plas.